Önértékelés
Tisztelt Érdeklődő!  Ez a funkció jelenleg fejlesztés alatt van, kérjük, látogasson vissza később.

Szeretne gyors visszajelzést kapni a vállalkozásában rejlő potenciálról?

Kérdőívünk kitöltésével lehetőséget ad magának és a vállalkozásának arra, hogy egyedi adatai alapján kiderüljön, cége milyen fejlettségi szinten áll, milyen adottságai, képességei és lehetőségei vannak. Válaszai alapján testreszabott visszajelzést kaphat arról, mely területeken szükséges fejleszteni a vállalkozását és hogyan kaphat konkrét támogatást mindennek megvalósításához.

A felmérés harminc kérdést tartalmaz, hat kategóriába sorolva (technológiai érettség, ERP/CRM rendszerek, online értékesítés, finanszírozás, külpiaci jelenlét, vezetői mentorálás).

Szerepelnek közöttük feleletválasztós (csak egy választ lehet adni), jelölőnégyzetes (több válasz is megjelölhető) és lineáris skála jellegű (1-től 4-ig terjedő skála) kérdések, valamint egy rövid kifejtő - nem kötelező – kérdés is.

A kérdőív kitöltése várhatóan harminc percet vesz igénybe, de bármikor lehetősége van a kitöltés megszakítására, a bevitt adatok mentése automatikus. A mentett válaszokat egészen a beküldés pillanatáig lehet módosítani.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kérdőív adatai alapján kifejezetten az Ön cégére vonatkozó javaslatokat küldünk majd, ezért érdemes a kérdésekre átgondoltan – ha szükséges, munkatársai bevonásával – válaszolni! A kérdőív nem anonim, de értékelése során természetesen a vonatkozó adatkezelési szabályoknak megfelelően járunk el.

Az eredményről mihamarabb e-mailben tájékoztatjuk Önt!

Készen áll arra, hogy a kérdőív kitöltésével elinduljon azon az úton, amelyen vállalkozása új szintre léphet?


Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.